Wat is de impact van een broer of zus met een beperking op je eigen leven?
Uitnodiging zomer dialoog

Na zijn pensionering zette Jeroen Petri voor zichzelf en zijn familie het levensverhaal van zijn broer Benedict op papier. Benedict heeft een verstandelijke beperking en woont al bijna zijn hele leven op Landpark Assisië - Prisma. Bij het schrijven werd Jeroen opnieuw geconfronteerd met de impact dat het leven van zijn broer had op het gezinsleven vroeger. 

Programma
Geestelijk verzorger Michael Kolen start de ochtend door Jeroen te interviewen over zijn ervaringen als 'broer van…' en zijn werk als kinder- en jeugdpsycholoog. Daarna is er ruimte om eigen ervaringen te delen. We sluiten de ochtend af met de vraag wat: Wat staat er voor 'brussen' op het spel in de zorg rondom hun broer of zus met een beperking?  

Waar en wanneer?
Datum:           Vrijdag 15 juli 2022
Tijd:                 10.00 uur - 12.00 uur
Plaats:            Franciscus Kapel Landpark Assisië                                                            
                           Hazepad 8 5074 NA Biezenmortel
Livestream: De bijeenkomst is ook live te volgen. Je kunt de link van de livestream opvragen
via: mkolen@prismanet.nl 

Aanmelden
De bijeenkomst is bedoeld voor broers en zussen van mensen met een beperking, ouders en zorgprofessionals. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Na afloop kun je (op eigen kosten) in Lokaal 12 lunchen. Wil je bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan via mkolen@prismanet.nl. Vermeld in de mail als je ook aan wilt sluiten bij de lunch.