Theaterroute Nabij

Het is bijna zover, op zaterdag 13 en zondag 14 mei vindt de theaterroute Nabij op Landpark Assisië plaats. Na het succes van vorig jaar slaan ook dit jaar stichting Studio Assisië, theatergezelschap Speels Collectief, EELT Theatercollectief en performance-gezelschap Zwermers de handen ineen om een theaterroute samen te stellen. Tijdens Theaterroute Nabij geniet je twee uur lang van een prachtige wandelroute vol natuur in ontwikkeling, theater, dans en muziek.

Thema: Thuis
Wat is thuis voor jou? Hoe voelt dat? Is het een haven waar je rustig aan kunt meren? Is het een herinnering aan vervlogen tijden? Als onzichtbare draden die je terugbrengen naar je wortels. Is thuis het tegenovergestelde van ontheemd? Is het een gevoel van beklemming? Of is thuis een blik op de toekomst, een droom die je gestalte wil geven?
Het antwoord op deze vragen is voor iedereen anders, maar in de kern is het gevoel van thuis misschien wel hetzelfde. Tijdens theaterroute Nabij nemen gidsen Frans en Cis je mee op reis naar hun (t)huis: Landpark Assisië. 

Praktische informatie 
Datum: zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023
Routes starten op beide dagen om 11:00, 13:00 en 15:00 uur (inloop is een half uur van tevoren).Startpunt: Parkeerplaats 1, Hazenpad bij den Herd
Locatie: Landpark Assisië. Hazenpad 1, Biezenmortel
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met nabij@studioassisie.nl

Wil jij er bij zijn? Haal dan hier je tickets.

Banner facebook