Start inschrijving tiny houses op het Landpark


Eind dit jaar verschijnen er tien kleine woningen voor butterfly verbinders op het landpark. En dus zijn we op zoek naar 10 nieuwe bewoners! Mensen die zich met elkaar willen inzetten voor de gemeenschap.

Geïnteresseerd? Schrijf je in!
Op woensdag 5 oktober om 9.00 uur start de inschrijving via butterflyeffect.nl. De eerste 60 geinteresseerden worden uitgenodigd voor een van de kennismakingsmiddagen op 10 en 14 november 2022 (zet deze data alvast in je agenda!). Alle andere geinteresseerden komen op onze wachtlijst.

NB: de inschrijfprocedure is veranderd en daarom wordt iedereen die zich eerder heeft ingeschreven bij Butterfly Effect verzocht zich vanaf 5 oktober nogmaals in te schrijven voor de kennismakingsmiddag. Je wordt dus niet automatisch meegenomen in de inschrijving voor dit project.


Wat is Butterfly Effect?

Butterfly Effect bouwt zorgzame gemeenschappen door mensen met elkaar te verbinden op basis van talent en interesse. We verhuren kleine huisjes aan vrijwilligers die allerlei activiteiten organiseren met en voor de andere bewoners van Landpark Assisie. In deze woningen komen mensen te wonen die hun talent in willen zetten voor de andere bewoners van het landpark. Dat kan gaan om allerlei activiteiten zoals muziek maken, sporten, wandelen, samen koken en eten, uitstapjes maken, in de tuin werken etc. We doen dit zodat er nog meer te beleven valt op het landpark en iedereen met nog meer plezier kan wonen en werken.