Landpark zomerweken

22 augustus - In de maand augustus vinden de zomerweken plaats op het Landpark. Juist nu, na een periode van corona en met de huidige krapte op de arbeidsmarkt, is het fijn om in gezellige sferen samen te genieten van leuke activiteiten.  

Wekelijks leuke activiteiten
Dit jaar staat er een grote tent - door bewoners de talententent genoemd - achter Lokaal 12. Bewoners en medewerkers organiseren hier verschillende activiteiten. Zo kwam er al een zomerbingo, een karaoke party en een zomercarnaval. We werken samen met andere partijen om zo verschillende activiteiten aan te bieden. Zo heeft performance-gezelschap ‘De Zwermers’ - die zich hebben gevestigd op het Landpark - twee keer een Morning rave georganiseerd; lekker wakker worden met dans en muziek. Bij Matties (een werkplaats waar schapenwol gevilt wordt) kon iedereen voelen, ruiken en meehelpen. DJ Jeroen Nolte zorgt de hele periode voor muziek. 
 
Hoogtepunten vorige week
Vorige week waren er ook activiteiten. De Record dag, georganiseerd door de bewegingsagogie, was een hoogtepunt. Iedereen kon deelnemen aan gekke, moeilijke en leuke spelonderdelen en zo hun eigen en Prisma records verbeteren. Uiteraard had iedereen prijs! Daarnaast vond op 19 augustus Hap en Stap Biezenmortel plaats. Op dit mini-foodtruck festival konden bewoners genieten van diverse lekkernijen. Zo stond er de Wafelwagen - gesponsord door CLB - met pannenkoeken, kwam Careflex met de Careflex bakfiets vol ijsjes, stond Tante Sus (koffiebrander op het Landpark) er met de mooie wagen koffie te schenken en sponsorde Albron lekkere hamburgers.Bovendien was er muziek van DJ Jeroen Nolte met een verrassingsact: Mel en Den.Het was een prachtige en geslaagde middag!  

De tent blijft voorlopig nog even staan. Af en toe is er nog een activiteit en tot slot zal hij gebruikt worden bij Biezonderpop, dat dit jaar op het Landpark plaatsvindt.